Hoofdinhoud

DE ALLEREERSTE WIMPERROUTINE MET CILS BOOSTER LASH REVITALIZING SERUM

Routines zijn een essentieel onderdeel van het leven om voor onszelf te zorgen. Van je workoutroutine tot je huidverzorgingsroutine tot je wimperroutine. Je hebt het goed gehoord, een routine voor je wimpers! Heb je nog geen wimperroutine? Lancôme is al sinds 1967 marktleider op het gebied van wimperinnovatie en vindt dat iedere vrouw dit verdient. We kijken verder dan je wimpers lang zijn en hebben met onze 2020-visie een nieuw voedend wimperserum voedend wimperserum: ontwikkeld: Cils Booster Lash Revitalizing Serum.

Serum is een essentieel onderdeel van onze dagelijkse huidverzorgingsroutine, dus waarom zouden we onze wimpers hiervan uitsluiten? Er zijn genoeg redenen om ze juist mee te nemen. Wimpers hebben het zwaar te verduren door de mascara, nepwimpers, wimperextensions, wimperlifting, wimpers krullen en meer. Wimpers hebben ook een essentiële functie. Ze beschermen onze ogen dagelijks tegen stof en vuil. Met Lancôme’s nieuwe wimperserum kun je ze eindelijk de aandacht geven die ze verdienen!

Hoe werkt ons wimperserum? Cils Booster Lash Revitalizing Serum bevat vier krachtige aminozuren die de wimpers vanaf de aanzet tot de puntjes verzorgen en herstellen. Te weten: serine, proline, arginine en glutaminezuur. Samen vormen ze een krachtig kerasolution-complex. Dit heerlijke product voedt en verzorgt de wimpers vanaf de aanzet tot de puntjes voor dichtere, dikkere en sterker ogende wimpers in slechts 4 weken.

Hoe past dit nieuwe serum in jouw dag? Zo ziet de routine eruit…

LANCÔME’S WIMPERROUTINE: ZO BRENG JE HET WIMPERSERUM AAN


STAP 1. REVITALISEER JE WIMPERS:

Gebruik eerst Cils Booster Lash Revitalizing Serum om je wimpers te voeden en ze te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het borsteltje van dit wimperserum is klein genoeg om die moeilijk bereikbare wimpers mee te pakken en zacht genoeg voor dagelijks gebruik.


STAP 2. PREP JE WIMPERS:

Geef je wimperroutine daarna een boost met onze favoriete wimperprimer, Cils Booster XL Primer. Deze primer geeft jouw wimpers extra lengte en volheid zodat ze beter zichtbaar zijn.


STAP 3. GEEF JE WIMPERS VOLUME:

Gebruik als finishing touch jouw favoriete volumizing mascara, zoals Lancôme’s Hypnôse Mascara voor tot 8x meer volume!voor tot 8x meer volume!

Et voila! Met Lancôme’s allereerste wimperroutine waarin het nieuwe Cils Booster Lash Serum is opgenomen creëer je gegarandeerd spectaculaire resultaten!

Shop de routine

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring