Hoofdinhoud

Together, We are All Idôles — IDÔLE AURA, the New Sun-Kissed Floral Scent

Discover Lancôme's Idôle Aura, a brand-new eau de parfum that blends together rose, jasmine and milky vanilla with salty crystals and soft musk.

IDOLE AURA - Sun-Kissed Floral Scent

Zie je dat licht aan de horizon? Je zult binnenkort de warmte van de straling voelen. Het is niet alleen de naderende zomer die warmte geeft. Het is Lancôme Idôle Aura, een nieuw stralende florale eau de parfum die onstuitbare energie tentoonspreidt, en ons de kracht geeft om te overwinnen en te verbluffen met ons collectieve succes. Het is de lichtgevende weg van een vrouw die iets laat zien dat groter is dan zijzelf…

Idôle Aura verenigt ons onder hetzelfde licht en nodigt ons uit om samen te shinen. Het is een succesvolle geur, voor elke vrouw en alle vrouwen. In het aura bevindt zich een community waarin we worden gestimuleerd om ons eigen idôle te zijn en anderen te inspireren. Dit gevoel van saamhorigheid geeft ons een energieboost, omdat de bloemengeurIdôle Aura ons herinnert aan onze individuele sterke punten en de kracht om deze te bundelen om elkaar te steunen.

De zonnige versie vanIdôle Lancôme is een zoete en zoutachtige toevoeging aan deze favoriete bloemengeur. Een trio rozen vormen de topnoten: Damascena Rose uit Isparta, Centifoglia Rose uit Grasse, en Rose Absolue van Lancôme. Natuurlijk gegroeid en overgoten met warme zonnestralen, deze essences geven Idôle Aura zóveel energie. Een wit bloemenbouquet met jasmijn verlicht de kern van Idôle Aura, met achterin een poederachtig romig vanille-extract met zoute kristallen versmolten met een zachte laag muskus, waarmee het warme gevoel van een eindeloze zonnestraal wordt verlengd.

Maar kijk verder dan de geur en ontdek de verkwikkende herkomst van deze nieuwe geur. Dit nieuwe duurzame en milieuvriendelijke parfum zet de toon door te kiezen voor duurzaam verkregen ingrediënten, zoals Isparta Rose blaadjes en Madagascar Bourbon vanille, die fatsoenlijke werkomstandigheden en redelijke prijzen voor boeren en het behoud van het ecosysteem garanderen. Met een opmerkelijke en sterke verbintenis voor de toekomst staan Idôle Aura en Lancôme voor empowerment van de vrouw. Samen bloeien we op en zijn we begaan met alle vrouwen in Isparta, die de roos van Isparta zien als hét symbool van verbondenheid. Het Idôle Togehter We Bloom-initiatief draagt bij aan een afvalvrije oogst en ondersteunt de lokale economie door hun unieke knowhow te waarderen. Het resultaat is mogelijk gemaakt door de toewijding van drie vrouwelijke parfumeurs die samen zijn gekomen uit drie verschillende continenten om de Idôle Aura geur te creëren..

Wees een van de eersten die deze bloemige eau de parfum probeert, een nieuwe tome voor Idôle en een stralende toevoeging aan de parfumfamilie van Lancôme. Idôle Aura laat de buitenkant stralen, met parfums als het frisse en sensuele Ô de Lancôme en de warme sprankelende La Vie Est Belle Soleil Cristal rondom zijn halo, de geest van hun geuren in perfecte harmonie. Ze maken samen de weg vrij naar zelfvoldoening en geluk. Laten we hun uitstraling delen en vrouwen verenigen in een kring waarin we allemaal gelijk zijn: idols in de maak, op weg naar gemeenschappelijke doelen. Het is een kring van zusterschap, delen en vertrouwen, waar elk van hen een boodschap recht uit het hart laat horen: “Ik kan het. “Samen gaat het lukken".

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring