Hoofdinhoud

REVITALISEER EN STIJL – MAAK KENNIS MET LANCÔME’S CILS BOOSTER LASH REVITALIZING SERUM EN STIJL JOUW WIMPERS ZOALS JIJ DAT WILT

Lancôme introduceert met trots zijn nieuwe serum: Cils Booster Revitalizing Serum, een herstellende behandeling voor beschadigde wimpers. Ontdek de voordelen en de ingrediënten.

Als dé expert op het gebied van wimpers en het beste mascaramerk ter wereld, weet Lancôme dat wimpers een obsessie kunnen zijn. Als ogen de poorten naar de ziel zijn, dan zijn je wimpers het kader. Dus geef ze een boost en laat ze spreken! En hoewel je natuurlijk vrij bent in jouw wimperstijl, moet je niet vergeten dat al dat stylen kan leiden tot wimperuitval.

BESCHADIGEN WIMPEREXTENSIONS EN NEPWIMPERS JOUW EIGEN WIMPERS?

Van het dagelijks verwijderen van mascara en nepwimpers tot verslavende en schadelijke procedures zoals wimperlifting en wimperextensions, schade is bijna onvermijdelijk. Het is zelfs zo dat alle soorten wimpers vatbaar zijn voor beschadiging. Door ouderdom vallen er ook meer wimpers uit, worden ze minder lang en minder dik. Al deze dingen kunnen ertoe leiden dat je wimpers er een beetje dun uitzien. Dan is het tijd om een wimperserum te gebruiken om ze te revitaliseren en weer te kunnen stylen zoals jij dat wilt.

Daarom heeft Lancôme een revolutionaire oplossing geïntroduceerd voor beschadigde wimpers: Cils Booster Lash Revitalizing Serum. Als je wimpers wel een boost kunnen gebruiken, revitaliseer ze dan met deze superkrachtige herstellende behandeling.

WAT ZIT ER IN HET WIMPERSERUM?

Dit wimperserum bevat vier aminozuren: serine, proline, arginine en glutaminezuur. Samen vormen ze een krachtig kerasolution-complex dat de wimpers vanaf de aanzet tot de puntjes voedt.

Reset overbewerkte wimpers, revitaliseer gestreste wimpers en geef ze in slechts vier weken een volledige make-over metCils Booster Lash Revitalizing Serum. Natuurlijk hoef je hiermee niet te wachten totdat je wimpers uitvallen. Door Cils Booster Lash Revitalizing Serum op te nemen in jouw dagelijkse wimperroutine voorkom je dat wimpers uitvallen of beschadigen. Net zoals een gezonde huid de basis is voor elke foundation, zijn gezonde wimpers essentieel voor je favoriete wimperlooks!

Geef gestreste wimpers daarom een revitaliserende boost om ze te resetten en te herstellen. Lancôme’s nieuwe superkrachtige herstellende wimperserum is geschikt voor iedereen, van zeer gevoelige ogen tot zwaar beschadigde wimpers. Het geheim is dus revitaliseren, zodat je jouw wimpers weer naar hartenlust kunt stylen!

SHOP DE ROUTINE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring