Hoofdinhoud

KOM DICHTERBIJ JEZELF MET L'ABSOLU ROUGE INTIMATTE LIPSTICK

In 2018 luidde Lancôme met L'Absolu Rouge Drama Matte een nieuw tijdperk in van matte lipsticks, met een gedurfde matte kleur en een eindeloos comfort voor je lippen. Nu hebben ze dit opnieuw gedaan, de grenzen verlegd en de grenzen van wat mat betekent opnieuw gedefinieerd met een nieuw gevoel dat nauwelijks aanwezig is. Klaar om Lancôme's nieuwste matte lipstick te ontdekken?

Onze gloednieuwe lipstick L’Absolu Rouge Intimatte is nu beschikbaar, de nieuwste textuur in de L'Absolu Rouge-familie, klaar om je lippen in een sensuele tweede huid te hullen. Als een sluier omhult deze nieuwe zachte, matte textuur je lippen met een prachtige, gedurfde lipkleur met een zachte, comfortabele finish. Net als je lippen, maar dan beter. Het sensuele, blote huidgevoel van dit lipproduct zorgt ervoor dat je lippen de hele dag door mooi ogen, zonder dat je lippen uitdrogen.

Laat je verleiden door het begeerlijke luxueuze gouden lipstickdoosje en de collectie rijke lipkleuren waarmee L'Absolu Rouge naam heeft gemaakt, en word vervolgens verliefd op de crèmige, heerlijk zachte textuur. Je hebt meteen het gevoel dat L’Absolu Rouge Intimatte je lippen van binnen en buiten kent. Nu verkrijgbaar in verschillende vormen. Elke vrouw kan haar perfecte matte lipstick vinden in Intimatte.

Dankzij de naadloze aanbrenging is er geen spiegel nodig om het product aan te brengen. De Intimatte-formule glijdt moeiteloos over je lippen om ze te contouren en geeft ze een comfortabele kleur. De textuur vraagt om te worden aangeraakt, dus speel hiermee. Gebruik je vingers om te mengen en de lijntjes te vervagen voor een zachte finish zonder lipliner. De perfecte heruitvinding van de "undone" beautytrend, het resultaat is het toppunt van moeiteloze Franse chic.

Mat is sensueel, mat is sexy, mat is chic. Kom wat dichterbij met Lancôme's L’Absolu Rouge Intimatte lipstick en maak kennis met jouw nieuwe maatje, de matte lipstick. Eén blik en je draait je nooit meer om, voor een gevoel dat je nooit meer zult vergeten...

SHOP DE SELECTIE

IN THIS ARTICLE, WE TALKED ABOUT

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring