Hoofdinhoud

PACKING PRETTY − JOUW BEAUTY-CHECKLIST VAN LANCÔME VOOR OP REIS

Dit seizoen willen we je optimaal voorbereiden zodat je straks onbezorgd op reis kunt. We weten dat het inpakken van je koffers een hele uitdaging kan zijn. Om je hierbij een handje te helpen, hebben we een checklist opgesteld met onze beauty-essentials.

Reischecklist van Lancôme

  • Een moisturizer met SPF zoals de Bienfait Multi-Vital SPF 30 Day Cream en UV Expert Aquagel SPF50.
  • Je favoriete damesparfum zoals La vie est belle in een miniformaat om je eraan te herinneren dat je happiness in alles kunt vinden.
  • De beste langhoudende foundation voor een moeiteloze look: Teint Idole Ultra Wear
  • L'Absolu Rouge long lasting lipstick in je favoriete finish die je ook als een blush kunt gebruiken.
  • Een make-up remover en een gezichtsreiniger in één zoals Bi Facil

Van licht reizen wordt iedereen blij. Daarom hebben we alleen de make-up essentials opgenomen in de checklist. Het beste van onze beauty-checklist is dat je niet vooruit hoeft te plannen. Op vele luchthavens overal ter wereld kun je nu weer terecht voor je last-minute shopping! We verwelkomen je terug om te genieten van een exclusieve shopervaring waar we je helpen alle make-up en huidverzorgingsproducten te vinden die je nodig hebt voor thuis en onderweg.

Wij hebben veel happiness voor jou in petto! Terwijl je op je vlucht wacht, kun je al deze essentials kopen, samen met royale make-upsets, huidverzorgingssets en reisaanbiedingen die speciaal voor jou zijn samengesteld. Ons Advanced Génifique gezichtsserum in reisformaat is perfect voor in je handbagage om jouw huid tijdens de vlucht te verzachten. En met het L'Absolu Rouge Mini Trio in drie lipstickkleuren kun je je lippen altijd een flinke dosis kleur geven. En natuurlijk mag een geurtje niet ontbreken. Met onze parfumset in reisformaat kun je je favoriete geuren van Lancôme overal dragen.

Kies voor Lancôme als je favoriete reispartner en vind alle benodigde beauty-essentials voor tijdens je reis en op je bestemming!

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring