Hoofdinhoud

HOE VIND JE HET JUISTE GEZICHTSSERUM VOOR JE HUIDPROBLEMEN

Of je je nu meer bekommert om gevoeligheid of verslapping, wij hebben het perfecte gezichtsserum voor jou.

Er is geen tekort aan opties als het gaat om kiezen voor een gezichtsserum. Toch is trial and error niet bepaald de beste of meest kostenefficiënte manier om het juiste gezichtsproduct voor je te vinden. Een gezichtsserum opnemen in je dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine is een investering voor je huid en je wilt er zeker van zijn dat je het juiste serum gebruikt voor je huidproblemen. Dus, hoe kies je nu precies het beste product van Lancôme voor je individuele huidbehoeften? We hebben een paar ideeën voor je.

Lees verder om onze aanbevelingen voor gezichtsserums bij elk huidprobleem te lezen, van gevoelige huid tot puistjes.

LANCÔME'S BESTE GEZICHTSSERUM VOOR ELK HUIDTYPE

Er is één gezichtsserum in de collectie van Lancôme dat wordt aanbevolen voor elke leeftijd en elk huidtype: Advanced Génifique. Waarom? Dit hydraterende serum geeft je huid in slechts zeven dagen meer helderheid, glans en uitstraling. Wij raden aan ermee te beginnen wanneer je huid er iets te vaak moe begint uit te zien, of wanneer je merkt dat je huid niet meer straalt zoals vroeger. Pluspunt: Advanced Génifique serum voor het gezicht past ook goed bij onze andere huidserums.

LANCÔME'S BESTE GEZICHTSSERUM VOOR DE GEVOELIGE HUID

Hoe weet je of je een gevoelige huid hebt? Als je gezicht trekkerig, warm en droog aanvoelt, is de kans groot dat je een gevoelige huid hebt. Misschien is het begonnen omdat je extra moe was of omdat je net terug bent van een reis over de wereld. Of misschien ben je ziek geweest, woon je in een vervuilde stad, of werk je 60 uur per week. Wat ook de reden van je gevoeligheid is, het gezichtsserum Advanced Génifique Sensitivevoor de gevoelige huid is ontwikkeld om de "bad skin days", die we allemaal wel eens hebben, te verhelpen.

De flacon bestaat uit twee delen: een basis die is verrijkt met probiotische extracten en een ultra-actieve ampul met twee antioxidanten, vitamine E en ferulinezuur, om jouw gevoelige huid te helpen verzachten en beschermen. Activeer het huidserum door deze twee delen te mengen vóór het eerste gebruik, en gebruik het vervolgens een maand lang 's nachts om jouw gevoelige huid voorgoed te vergeten.

LANCÔME'S BESTE GEZICHTSSERUM VOOR HUIDTEXTUUR EN LIJNTJES

Een van de eerste tekenen dat je huid begint te veranderen: ze is niet meer zo zacht als vroeger, de poriën lijken groter en je ziet je eerste lijntjes. Het antirimpelserum Visionnaire Advanced Skin Corrector heeft een fluweelzachte textuur die de huid gladder doet aanvoelen. Tegelijkertijd wordt het huidoppervlak gladder en ogen je poriën piepklein.

LANCÔME'S BESTE ANTI-RIMPEL GEZICHTSSERUM VOOR ALLE TEKENEN VAN VEROUDERING

Als je last hebt van een verminderde glans, lijntjes, een gebrek aan stevigheid en uitdroging, dan raden we je een van onze meest luxueuze, hydraterende gezichtsserums aan: het Absolue L’Extrait Serum. Omdat het verrijkt is met rozenextract van de roos van Lancôme, helpt het je huid te herstellen, zodat ze er na verloop van tijd jeugdiger uitziet en aanvoelt. Geef je gezicht een minimassage nadat je dit anti-aging serum met zijn elegante gouden bladvormige tool hebt aangebracht, en voel al je stress van je afglijden.

LANCÔME'S BESTE HUIDSERUM TEGEN VERSLAPPING EN PIGMENTVLEKKEN

Onze Rénergie gezichtsverzorgingslijn staat bekend om het verstevigen van de huid, maar de Rénergie Lift Multi-Action Ultra Moisturizer is een echte multitasker. Het zorgt er niet alleen voor dat jouw kaaklijn er een stuk strakker uitziet, maar het pakt ook hyperpigmentatie aan. Dit verzorgingsproduct voor je gezicht maakt de huid gelijkmatiger, glanzender en stralender. Bonuspunten: SPF25, de ultieme anti-ager, om je huid te beschermen tegen UV.

LANCÔME'S BESTE OOGSERUM

Het is geen geheim dat mensen het drukker hebben dan ooit en meer slaaptekort hebben dan vroeger, en vermoeid uitziende ogen kunnen een afleiding zijn. Beschouw het oogserumAdvanced Génifique Yeux Light-Pearl als de perfecte oogversie van het gezichtsserum Advanced Génifique.Het bevat de prebiotische fracties waar het klassieke huidserum bekend om staat. Daarnaast bevat het ingrediënten zoals cafeïne en algenextract en vermindert het wallen en donkere kringen.

Om wallen te verminderen, gebruik je de punt om kleine cirkelvormige bewegingen te maken van de binnenste ooghoeken naar buiten toe; om lijntjes glad te strijken gebruik je de parel om zigzagbewegingen te maken tegen kraaienpootjes (zoals je dat met een gum zou doen); open tenslotte je ogen en gebruik de parel om verticale bewegingen te maken boven je oogplooi van de binnenste wenkbrauw naar buiten toe.

SHOP DE ROUTINE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring