Hoofdinhoud

MAAK KENNIS MET ONS KALMERENDE SERUM: JOUW OPLOSSING VOOR 'BAD SKIN' DAGEN.

Is je huid rood, gevoelig of trekkerig? Dan is het tijd voor een kalmerende serum voor de gevoelige huid.

Een gevoelige huid kan in verschillende vormen voorkomen: roodheid, een huid die reageert op producten of weersveranderingen, een vlekkerige en geïrriteerde teint, een trekkerig en onaangenaam gevoel. Wakker worden met een huid die onaangenaam aanvoelt is niet bepaald een positieve manier om de dag te beginnen en kan ervoor zorgen dat jij je hoofd in een bad met aloë vera wilt steken in plaats van make-up aan te brengen en naar je werk te gaan. Maar voordat je je laat ontmoedigen, weet dat de meesten van ons op een bepaald moment last hebben van „bad skin days”. Lees verder om te weten te komen waarom een gevoelige huid en „bad skin days” voorkomen. Ontdek ook het verzachtende serum voor de gevoelige huid dat jou uit dat vervelende gevoel van een slechte huid kan halen.

HUIDIRRITATIE: WAAROM WE „BAD SKIN DAYS” KRIJGEN

„Bad skin days” kunnen verschillende oorzaken hebben, afhankelijk van jouw individuele huid en wat de oorzaak ervan is. Externe agressoren zoals vervuiling, UV-stralen, extreme weersomstandigheden (van ijzige temperaturen tot wind) en seizoensgebonden veranderingen kunnen allemaal een negatief effect hebben en huidirritatie veroorzaken. Je levensstijl heeft ook invloed op je huid. Een ongezond dieet, een stressvol werkschema of te weinig slaap kunnen ook bijdragen aan huidgevoeligheid, waardoor onze gezichten meer dan ooit behoefte hebben aan een verzachtend gezichtsserum.

HOE BESTRIJD IK EEN SLECHTE HUIDCONDITIE

Voor jouw "bad skin days" heeft Lancôme een versie van haar beste huidverzorgingsproduct voor de gevoelige huid gelanceerd. Het bekroonde, gladstrijkende, stralende en textuur verbeterende gezichtsserum Advanced Génifique. Ontdek de versie die is afgestemd op gevoeligheid: het verzachtende serum Lancôme Advanced Génifique Sensitive. Dit verzachtende serum tegen roodheid voor de gevoelige huid kalmeert een trekkerig gevoel of een algemeen onaangenaam gevoel op je teint. Wanneer je dit serum een tijdje gebruikt, helpt het je huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen als gevolg van UVA-stralen, die kunnen leiden tot zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals een ongelijkmatige huidskleur en, natuurlijk, toekomstige „bad skin days”. Voeg nu een stap toe aan je huidverzorgingsroutine met een kalmerend serum dat jouw huid kalmeert en versterkt. Je slechte huid zou dan weleens tot het verleden kunnen behoren.

ACHTER ONS SPECIAAL SAMENGESTELDE SERUM VOOR DE GEVOELIGE HUID

Het gezichtsserum Lancôme Advanced Génifique Sensitive, met ferulazuur, probiotische fracties en vitamine E, versterkt de barrièrefunctie van jouw huid en kalmeert, beschermt en geeft jouw huid een prachtige en gezonde uitstraling. Zo werkt dit verzachtende serum:

  • Het is verrijkt met krachtige ingrediënten...
    De innovatieve formule van dit serum voor de gevoelige huid bevat een mix van drie probiotische fracties: lactobacillus, gist, en bifidobacteriën. De formule verzacht de gevoeligheid van de huid en helpt de vochtbarrière van de huid te versterken.
  • De formule blijft vers in de flacon...
    Je activeert de formule van dit anti-roodheidsserum pas vlak voor je het gebruikt, waardoor de ingrediënten tot een maand lang vers blijven in de flacon (en voor jouw huid). Het activerende shot anti-oxidanten, een mix van ferulazuur en vitamine E egaliseert de huidskleur, vermindert de zichtbaarheid van poriën en verstevigt je huid.

HOE GEBRUIK IK HET GEZICHTSSERUM IN DRIE STAPPEN:

Een klein beetje van dit verzachtende serum voor de gevoelige huid is voldoende. Het heeft geen zin om te veel van dit serum te gebruiken. Zo breng je Lancôme's Advanced Génifique Sensitivevanaf het allereerste gebruik aan.

STAP 1:

Om de flacon te openen en jouw verzachtende serum Lancôme Advanced Génifique Sensitive, te activeren, hoef je alleen maar de zwarte dop in te drukken en hem met de klok mee te draaien om bij het blauwe concentraat in de basis te geraken. Schud de flacon totdat de twee formules gelijkmatig gemengd zijn.

STAP 2:

Schroef de zwarte dop los en gooi hem weg. Vervang hem door de druppelaar.

STAP 3:

Schud de flacon zachtjes voor elk gebruik en breng het product vervolgens een maand lang elke avond vóór je hydraterende crème aan, zelfs wanneer jouw huid onaangenaam aanvoelt. Dit serum voor de gevoelige huid verzacht huidirritaties en verstevigt de beschadigde huid. Het vermindert vlekjes, roodheid en een ongelijkmatige huidskleur, en maakt fijne lijntjes glad zodat je huid er beter uitziet.

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring