Hoofdinhoud

ADVANCED GÉNIFIQUE SENSITIVE, JOUW NIEUWE BFF VOOR DE GEVOELIGE HUID

Advanced Génifique en Advanced Génifique Sensitive, de verzorging voor een gekalmeerde huid

Onregelmatige teint, gevoelige en vlekkerige huid: de gezichten van vrouwen worden gevoeliger naarmate het seizoen verandert. Geen paniek! Het duo Advanced Génifique en Advanced Génifique Sensitive verbetert je routine aan het einde van de zomer en zorgt ervoor dat je huid na de feestdagen gekalmeerd en stralend is.

SYMPTOMEN AAN HET EINDE VAN DE ZOMER

  • Huidirritaties en vlekken: Na blootstelling aan de lucht en de zon is de huid aan het eind van de zomer gevoeliger en kwetsbaarder, en kan ze rode vlekken vertonen die ongemak veroorzaken.

  • Strakheid en vermoeidheid van de huid: Tijdens de feestdagen wordt je gezicht blootgesteld aan agressieve invloeden van buitenaf. Daardoor voelt je huid na het douchen trekkerig aan en wordt je make-up minder snel gefixeerd.

PIEKEN VAN EXTREME GEVOELIGHEID

Ongeacht de leeftijd, het type of de kleur van hun huid, ervaren alle vrouwen op een bepaald moment pieken van extreme gevoeligheid. Direct gevolg? Een werkelijk gen dat gepaard gaat met een vermindering van de tekenen van jeugdigheid, een steeds gevoeliger wordende huid en een verzwakking van de barrièrefunctie van de huid.

DE OPLOSSING OM JE HUID TE KALMEREN

Advanced Génifique Sensitive van Lancôme is de perfecte oplossing om pieken van extreme gevoeligheid te voorkomen en te behandelen, zodat de huid weer gekalmeerd aanvoelt. Hoe?


1. Met een frisse formule, geactiveerd op het laatste moment, verrijkt met een shot anti-oxidanten bestaande uit ferulinezuur en vitamine E.

2. Dankzij een cocktail van drie porties probiotica (lactobacillus, gist en bifidobacteriën) die voor de allereerste keer in een huidverzorgingsproduct worden gebruikt om de huid te helpen verzachten en de huidbarrière te versterken.


De beste techniek: Gebruik Advanced Génifique Sensitive elke avond, als en wanneer je huid onaangenaam aanvoelt. En Advanced Génifique ' s morgens, het hele jaar door.

SHOP DE ROUTINE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring