Hoofdinhoud

HOE KRIJG JE EEN JEUGDIG UITZIENDE HUID MET ADVANCED GÉNÉFIQUE

De nieuwe formule van Advanced Génifique is verrijkt met pre- en probiotische fracties die op het microbioom van de huid inwerken en helpt de ouder wordende huid sneller te herstellen. Ontdek hoe je ons beste anti-aging serum aanbrengt voor de beste resultaten.

Dankzij de anti-aging voordelen van Advanced Génifique serum is het serum uitgegroeid tot een absolute musthave voor vrouwen over de hele wereld. Na één flesje van ons beste anti-aging serum gaven vrouwen aan dat meerdere kenmerken van een jongere huid zichtbaar zijn verbeterd. Zo krijgt de huid na zeven dagen al een mooie, stralende gloed en ziet ze er na één flesje steviger en een stuk jonger uit. Het nieuwe Advanced Génifique anti-aging serum is ditmaal verrijkt met een complex van zeven pre- en probiotische fracties die het microbioom van de huid weer in balans brengen. De ouder wordende huid herstelt sneller, voelt sterker aan en ziet er zichtbaar jonger uit. Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je dit alom geliefde antirimpelserum aanbrengt voor optimale resultaten.


STAP 1

Knijp een vol pipetje met Advanced Génifique anti-aging serum leeg op je schone handen. Wrijf je handen voorzichtig over elkaar om de formule gelijkmatig te verdelen.


Stap 2

Begin met je voorhoofd. Breng het Advanced Génifique gezichtsserum met buitenwaartse bewegingen aan en werk hierbij naar boven.


Stap 3

Smeer het daarna uit over de jukbeenderen. Doe dit altijd met opwaartse, liftende bewegingen.


Stap 4

Werk vervolgens van de kin richting de slapen.


Stap 5

Gebruik het resterende serum op je hals en laat het zo’n 30 seconden intrekken voordat je jouw favoriete moisturizer aanbrengt.

Elke druppel van het Advanced Génifique anti-aging serum geeft probiotische fracties af aan de huid. Dankzij het handige pipetje heeft je voor elke applicatie de juiste dosering. Brengt het serum tweemaal per dag aan (’s ochtends en ‘s avonds). Shop Advanced Génifique anti-aging serum hier.

SHOP DE ROUTINE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring