Hoofdinhoud

JOUW GIDS VOOR RIMPELS OP HET VOORHOOFD: HOE KRIJG JE EEN GLADDE EN FRISSE GEZICHTSHUID

Er zijn een aantal manieren om je rimpels op je voorhoofd in toom te houden, van het uit de zon blijven tot hydratatie en meer.

Willen je rimpels op je voorhoofd maar niet verminderen? Verlang je ook zo naar een gladde, soepele en frisse huid met een gezonde uitstraling? Dan is het tijd voor een aantal revolutionaire, huidbesparende oplossingen. Met onze zeven anti-agingtips kun je rimpels op je voorhoofd voorkomen en jouw huid in topconditie houden.


VERGEET NIET DAT JE EEN MOOIE HUID HEBT

Je huid ziet en waarschijnlijk beter uit dan je denkt. Veel vrouwen zien in de spiegel alleen de dingen die ze als gebreken beschouwen. Je bent waarschijnlijk de enige die de rimpels op je voorhoofd, fronsrimpels en donkere pigmentvlekken bij jezelf opmerkt. Vergeet nooit dat je mooi bent zoals je bent en dat zelfvertrouwen een van de beautytips is.


KIES EEN HUIDVERSTEVIGENDE CRÈME EN WRIJF JE RIMPELS OP JE VOORHOOFD GLAD

Het is heel belangrijk om de juiste huidverzorgingsproducten te kiezen. En niet alleen wat jij kiest, maar ook hoe je ze gebruikt. Gezichtsmassage kan een vermoeide blik verminderen, de huid laten stralen, fronsrimpels gladstrijken en rimpels op het voorhoofd verzachten voor een jeugdiger ogende teint.

1. Ga voor een huidverstevigende crème zoals Rénérgie Multi-Lift Day Cream, en smeer deze uit over jouw gezicht. Begin hierbij met de voorhoofdrimpels.

2. Masseer met je handen naar boven, vanaf de wangen naar de slapen en de kin naar je oren.

3. Neem nog een beetje huidverstevigende crème en werk naar beneden: vanaf je kin op je hals tot aan het sleutelbeen.

4. Pas dezelfde veegbeweging op je sleutelbeen en décolleté toe met de anti-rimpel crème. Begin hierbij vanuit het midden en werk naar buiten toe, tot onder je armen. Herhaal dit drie keer met elke hand.

5. Ga door met die lange, vegende bewegingen op je gezicht. Pak eerst de contouren van je gezicht van beneden naar boven mee en daarna je kaaklijn (herhaal elke beweging zes keer), veeg langs je kin, jukbeenderen en ogen (om en om met je handen en herhaal dit zes keer).

6. Trek tot slot met je vingers verticale lijnen met de huidverstevigende crème over je voorhoofd. Werk van buiten naar binnen, daarna vanaf het midden van je voorhoofd naar het begin van je wenkbrauwen (herhaal elke veegbeweging drie keer).


BESCHERM JEZELF TEGEN DE ZON EN VOORKOM ZO VROEGTIJDIGE RIMPELS OP JE VOORHOOFD

Dit heb je ongetwijfeld vaker gehoord en is maar al te waar. Zo’n 80% van de rimpels wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon, [1] en het beste verdedigingsmiddel tegen toekomstige tekenen van huidveroudering is om je huid tegen de zon te beschermen. Het schadelijke effect van uv-stralen wordt alleen maar erger naarmate je ouder wordt, en volgens dermatologen kan zelfs een 2% toename van de schade jouw gezicht drie jaar verouderen.[2] De gouden regel om vroegtijdige rimpels en fijne lijntjes op het voorhoofd te voorkomen, is om elke dag een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor en meerdere filters te dragen, zoals UV Expert BB Complete 1 SPF50+ voor het gezicht.

[1] Onderzoek gepubliceerd in 2013 door ncbi.nlm.nih.gov [externe link]

[1] Onderzoek gepubliceerd in 2013 door ncbi.nlm.nih.gov [externe link]


HOU JE KUSSENSLOOP SCHOON OF ZEG MAAR HALLO TEGEN FIJNE LIJNTJES EN OOGRIMPELS

Als je oogmake-up 's nachts laat zitten, zelfs af en toe, vergroot je de kans op fijne lijntjes en rimpels rondom je ogen. Ons beauty-mantra: Verwijder altijd je make-up, zelfs al is het laat en staat er vroeg in de ochtend een werkpresentatie gepland. Met twee simpele stappen word je wakker met een frisse blik:

1. Verwijder je oogmake-up eens met Lancôme's Bi-Facil. Dit is een niet-vette, grondige oogmake-up remover die zelfs de zwartste waterdichte mascara moeiteloos wegveegt. Doordrenk twee wattenschijfjes met oogmake-up remover, laat ze een paar seconden op je ogen rusten en veeg ze daarna voorzichtig schoon. Dit product verwijdert alles zonder te wrijven en is ook geschikt voor de gevoelige huid.

2. Breng daarna Lancôme’s Advanced Light Eye Light-PearlTM aan, een verhelderend oogconcentraat. Dit lichte oogserum geeft je ogen een frisse en heldere blik. Maak met de parelvormige applicator kleine cirkels onder de ogen, en werk van binnen naar buiten om een vermoeide blik te verminderen. Ga vervolgens met zigzagbewegingen over de fijne lijntjes en kraaienpootjes.


GEEN EXCUSES, WAS JE GEZICHT!

Volgens een wetenschappelijke studie is vervuiling de grootste boosdoener van vroegtijdige huidveroudering onder stedelingen.[3] Zo ga je huidveroudering tegen: Verwijder de onzuiverheden die zich gedurende de dag op je gezicht ophopen met een grondige reiniging die de natuurlijke, beschermende huidbarrière intact houdt.

Wij vinden een milde cleanser fijn, zoals onze schuimende cleanser Crème-Mousse Confort. Masseer twee pompjes in de droge huid en laat het product één minuut intrekken op je gezicht. Deze plakkerige reinigingsgel smelt direct in de huid en verandert in een romig schuim dat zich hecht aan make-up en vuil, en je vervolgens zo afspoelt. Het resultaat is een stralende huid die comfortabel, fris en schoon aanvoelt. Onzuiverheden: 0 Mooie huid: 1

[3] Onderzoek gepubliceerd in Frontiers in Environmental Science. 2014 mei. [Externe link] naar journal.frontiersin.org ”Langdurige of herhaalde blootstelling aan hoge concentraties van deze vervuilers kan ernstige schadelijke effecten hebben op de huid.”


VERGEET JE OGEN NIET, HIER VERSCHIJNEN RIMPELS HET EERST

Verwaarloos het gebied rondom je ogen niet. De oogzone vertoont namelijk als eerste de tekenen van huidveroudering. Oogcrèmes bevatten ingrediënten die speciaal geselecteerd zijn voor deze tere huid. De huidverzorgingsproducten uit de Rénergie-lijn staan bekend om hun verstevigende werking op de huid en verzachtende werking op rimpels. Van de Rénergie Multi-Lift Eye Cream mag je dus dezelfde jeugdige resultaten verwachten. Deze crème vermindert wallen en donkere kringen en strijkt rimpels rondom de ogen glad.


GEEF JE HUID EEN DORSTLESSER VOOR EEN MOOIE, GEHYDRATEERDE HUID

Een vochtarme huid is kenmerkend voor vroegtijdige huidveroudering en kan leiden tot diepere voorhoofdrimpels en fronsrimpels. [4] Een beautytip waarbij modellen zweren is om zichzelf vanbinnen en vanbinnen te hydrateren. Dus drink bij het opstaan een glas heet water met citroen om de gifstoffen weg te spoelen en zorg dat je de hele dag door een waterflesje bij je hebt zodat je voldoende drinkt. Doordrenk je huid daarna met onze favoriete dorstlesser voor een zichtbaar gevoede teint: Lancôme’s Rénergie Multi-Lift Cream. Beautygoals bereikt!

[4] dermalinstitute.com

SHOP DE SELECTIE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring