Hoofdinhoud

DE LANCÔME-OPLOSSING VOOR LIJNTJES OP HET VOORHOOFD

De eerste tekenen van huidveroudering zijn misschien niet goed te herkennen, omdat ze niet altijd lijken op een ouder wordende huid.

Ze ogen meer als subtiele veranderingen. Het kan zijn dat je teint ruwer begint te worden, je poriën ineens veel beter zichtbaar zijn of dat je kleine krasachtige lijntjes rond je ogen krijgt. En dan, op een dag, verdwijnen de voorhoofdrimpels die vroeger gepaard gingen met gezichtsuitdrukkingen niet meer zo snel. En het lijkt erop dat ze voor altijd blijven. Goed nieuws: Het is nooit te laat om tekenen van huidveroudering aan te pakken, vooral als je Visionnaire gebruikt, onze anti-aging huidverzorgingslijn om alle eerste veranderingen in je huid te behandelen. Lees verder en ontdek wat deze lijn voor jou kan doen.

DE WETENSCHAP ACHTER ONZE ANTI-AGING HUIDVERZORGINGSLIJN VISIONNAIRE

Je hebt vast wel eens gehoord van ingrediënten zoals retinol en peptiden die huidveroudering tegengaan. Aan onze anti-aging huidverzorgingslijn Visionnaire ligt iets heel anders ten grondslag: een molecuul genaamd LR2412. Waarom hebben we hiervoor gekozen? De onderzoekers Lancôme lieten zich voor deze lijn inspireren door de natuur en hoe planten zichzelf van nature genezen. Een plant die beschadigd is geeft jasmonzuur af, dat cruciaal is de groei, communicatie en veerkracht van de plant. De onderzoekers van Lancôme ontdekten dat het molecuul LR2412 op dezelfde wijze werkt. Door dit toe te voegen aan de formules van huidverzorgingsproducten wordt de celcommunicatie gestimuleerd, de productie van hyaluronzuur verhoogd en herstelt de huid sneller. Vooral dat laatste is zeer belangrijk. Hyaluronzuur zorgt er namelijk voor dat je gezicht er glad, soepel en jeugdig uitziet. Naarmate we ouder worden neemt de productie hiervan af. Dit gebeurt ook door overmatige blootstelling aan de zon, vervuiling en stress. Hoe meer hyaluronzuur in de huid, hoe minder fijne lijntjes zichtbaar zijn en hoe veerkrachtiger jouw huid wordt.

ZO VERZACHT JE VOORHOOFDRIMPELS: DE VISIONNAIRE-ROUTINE

Onze klassieke rimpelverzachtende gezichtsmassage voor Visionnaire: de knijp-en-rol techniek. Breng het product op je hele gezicht en hals aan, en gebruik vervolgens jouw wijsvinger en duim om je huid zachtjes samen te knijpen en naar boven te rollen. Begin op de kaaklijn, daarna in het midden van je wangen en dan aan de bovenkant van jouw jukbeenderen. Herhaal dit drie keer aan beide kanten van je gezicht. Eindig met een verticale knijp-en-rol techniek op je voorhoofd (dus in tegenovergestelde richting van de voorhoofdrimpels). Begin hierbij in het midden, dan in het midden van de wenkbrauw en tot slot aan het uiteinde van je wenkbrauw. Doe dit aan beide kanten. Herhaal dit drie keer.

Het serum: Visionnaire Advanced Skin Corrector
Onze aanbeveling voor wie de eerste tekenen van huidveroudering wil aanpakken is Visionnaire Advanced Skin Corrector. Al bij het eerste gebruik voelt de huid gelijk gladder aan (op basis van een consumententest onder 200 vrouwen). Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dat is het zeker niet. In een zelfbeoordeling onder 108 vrouwen gaf 78% aan dat hun rimpels zichtbaar waren verzacht, vond 83% dat hun poriën minder zichtbaar waren en 84% dat hun huidtextuur was verfijnd (na 6 weken gebruik).

De dagcrème: Visionnaire Advanced Multi-Correcting Anti-Aging Cream
Door een dagcrème toe te voegen aan je routine krijgt je huid extra bescherming en extra hydratatie. Deze zijdezachte anti-aging moisturizer is geformuleerd met hyaluronzuur en het unieke multi-corrigerende LR2412-molecuul die de voordelen van Visionnaire versterken. De crème smelt moeiteloos in de huid en voelt aan als een tweede huid. Jouw huid krijgt direct een frisse feel. Na 3 dagen voelt de huid zachter, gehydrateerd en ziet er helderder uit.

De nachtcrème: Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector
Slaap is misschien wel de beste oplossing die er is tegen huidveroudering, maar de realiteit is dat we er allemaal steeds minder van krijgen. Met Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector anti-aging crème zorgt dat je nachtrust optimaal wordt benut. Deze crème werkt hard tijdens de piekuren waarop de huid zich revitaliseert (tussen 11 uur ’s nachts en 2 uur ‘s ochtends) en heeft een gel-in-olie formule die geïnspireerd is door Aziatische technologieën om jouw huid een flinke dosis glow te geven. De gel bevat superkleine druppeltjes olie die terwijl je ze aanbrengt openbarsten om de huid te voeden en de huidbarrière 's nachts te beschermen, zodat je wakker wordt met een #wokeuplikethis uitstraling. De vrouwen die deze anti-aging crème hebben getest vonden en merkten dat hun huid er minder vermoeid uitzag.

DE TECHNIEK: KNIJPEN EN ROLLEN

De peeling: Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel
Zie Visionnaire’s Crescendo anti-agingverzorging als een bootcamp van één maand voor jouw gezicht. Deze gezichtspeeling heeft een dubbele werking en is afgestemd op de 28-daagse cyclus van je huid. Voor dit product hebben we ons laten inspireren door de innovatieve peelingen die dermatologen bieden en intensieve intervaltrainingen. Net als bij een work-out wordt de intensiteit opgebouwd voor optimale resultaten: een egalere teint, strakkere poriën en een stralende gloed. Eerst verwijdert een mix van AHA en quinoa-extract de dode huidcellen en maakt het huidoppervlak op milde wijze glad. Daarna dringt een krachtig mengsel van salicylzuur en glycolzuur dieper in de huid door om de poriën te verkleinen, de celvernieuwing te stimuleren, de voorhoofdrimpels en lijntjes aan te pakken en je teint te egaliseren. Gebruik dit product alleen ’s nachts en vergeet niet om overdag een crème met SPF te dragen. En zoals bij elke peeling het geval is, is je huid na gebruik gevoeliger voor zonlicht.

SHOP DE ROUTINE

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring