IDÔLE CAFÉ CRUSH MAXI PALETTE X SHEIKA DALEY
Ervaar de perfecte mix van nude tinten, een rijk, op koffie geïnspireerd palet dat bij elke persoonl ... Meer informatie
IDÔLE CAFÉ CRUSH MAXI PALETTE X SHEIKA DALEY - OOGSCHADUWPALET
12 OOGSCHADUWTINTEN MET MATTE EN GLITTERENDE FINISHES
Ervaar de perfecte mix van nude tinten, een rijk, op koffie geïnspireerd palet dat bij elke persoonlijkheid past en eindeloze mogelijkheden biedt voor iedereen die een daglook of een gedurfde look wil creëren. Palet geïnspireerd door Sheika Daley's speelse en heerlijke looks met verschillende tinten bruin en geweldige highlights om elke look dimensie te geven.
- — Sterk gepigmenteerde tinten
- — Romig gevoel
- — Intense kleurweergave
- — Moeiteloos te blenden formule
- — Gladde afwerking
- — Tot 12 uur intense kleur
WAT HET VERSCHIL MAAKT
ONTKETEN JE VOLLE POTENTIEEL MET DIT GEMAKKELIJK AAN TE BRENGEN PALET
Tinten
Vanilla Browns
Sweet Chantilly: Een stralende, glitterende, romige tint, zoals het schuim bovenop een cappuccino.
Pumpkin Spice: Een glitterende koffietint met een vleugje zoetheid.
Golden Frappuccino: Een glitterend goud met een koele ondertoon.
Café Au Lait: Zachtbruin met een diepe matte finish.
Caramel Macchiato: Bruin glitterend goud
Strawberry Browns
Strawberry Latte: Speels roze in een lumineuze glitter.
Passion Tango: Een diep, glinsterend bruin met een vleugje roze.
Berry Bisou: Donkere koffieboon met een vleugje pruim in een glitterende finish.
Latte Browns
Chai Latte: Romig middenbruin in diep mat.
Cinnamon Cream: Zachte karamel in diep mat.
Hot Cocoa: Chocoladebruin met een vleugje glitter.
Espresso Intense: Donkerbruin in diep mat.

Stap één:
Basis: Breng een lichte tint aan over je hele ooglid voor een egale basis.
Stap twee:
Arcadeboog: Blend een medium tint in je arcadeboog voor diepte.
Stap drie:
Glow: Dep een glanzende tint op het midden van je ooglid voor een vleugje kleur.
CINNAMON CREAM - 975654 - INGREDIENTS: TALC • MICA • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE • CI 77492 / IRON OXIDES • CI 77491 / IRON OXIDES • DIMETHICONE • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CI 77499 / IRON OXIDES • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • ZINC STEARATE • POLYBUTENE • CI 19140 / YELLOW 5 LAKE • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE • ALUMINA • SORBIC ACID • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70053588/1)
HOT COCOA - 975655 - INGREDIENTS: TALC • MICA • CI 77499 / IRON OXIDES • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE • CI 77492 / IRON OXIDES • CI 77491 / IRON OXIDES • DIMETHICONE • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CI 75470 / CARMINE • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • ZINC STEARATE • POLYBUTENE • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE • MALTODEXTRIN • SORBIC ACID • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70053589/1 )
ESPRESSO INTENSE - 975656 - INGREDIENTS: TALC • CI 77499 / IRON OXIDES • MICA • CI 77492 / IRON OXIDES • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE • CI 75470 / CARMINE • DIMETHICONE • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CI 77491 / IRON OXIDES • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • ZINC STEARATE • POLYBUTENE • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE • MALTODEXTRIN • SORBIC ACID • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70053590/1)
PASSION TANGO - 975602 - INGREDIENTS: TALC • MICA • CI 75470 / CARMINE • CI 77499 / IRON OXIDES • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE • CI 77491 / IRON OXIDES • DIMETHICONE • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • ZINC STEARATE • POLYBUTENE • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE • MALTODEXTRIN • SORBIC ACID • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70053587/1)
BERRY BISOU - 975603 - INGREDIENTS: SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE • CI 77499 / IRON OXIDES • TALC • MICA • CI 77491 / IRON OXIDES • TRIETHYLHEXANOIN • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CALCIUM SODIUM BOROSILICATE • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • TIN OXIDE • SILICA • CAPRYLYL GLYCOL • HEXYLENE GLYCOL • PHENOXYETHANOL • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70054233/1) OXIDES • (F.I.L. N70054235/1)
CARAMEL MACCHIATO - 975652 - INGREDIENTS: TALC • SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE • CI 77491 / IRON OXIDES • TRIETHYLHEXANOIN • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • MICA • CI 77499 / IRON OXIDES • CALCIUM SODIUM BOROSILICATE • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • TIN OXIDE • CAPRYLYL GLYCOL • HEXYLENE GLYCOL • PHENOXYETHANOL • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70054236/1)
CAFÉ AU LAIT - 975593 - INGREDIENTS: TALC • SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • TRIETHYLHEXANOIN • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CALCIUM SODIUM BOROSILICATE • ALUMINA • TIN OXIDE • CAPRYLYL GLYCOL • MALTODEXTRIN • HEXYLENE GLYCOL • PHENOXYETHANOL • DEHYDROACETIC ACID • CI 75470 / CARMINE • CI 77491 / IRON OXIDES • CI 77492 / IRON OXIDES • CI 77499 / IRON OXIDES • (F.I.L. N70054231/1)
STRAWBERRY LATTE - 975653 - INGREDIENTS: TALC • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • MICA • SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE • TRIETHYLHEXANOIN • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CI 77491 / IRON OXIDES • TIN OXIDE • CAPRYLYL GLYCOL • MALTODEXTRIN • HEXYLENE GLYCOL • PHENOXYETHANOL • DEHYDROACETIC ACID • CI 75470 / CARMINE • CI 77499 / IRON OXIDES • (F.I.L. N70054237/1)
CHAI LATTE - 975595 - INGREDIENTS: TALC • MICA • CI 77492 / IRON OXIDES • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • DIMETHICONE • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CI 75470 / CARMINE • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • ZINC STEARATE • CI 77499 / IRON OXIDES • POLYBUTENE • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE • ALUMINUM HYDROXIDE • MALTODEXTRIN • SORBIC ACID• DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70053586/1)
CINNAMON CREAM - 975654 - INGREDIENTS: TALC • MICA • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE • CI 77492 / IRON OXIDES • CI 77491 / IRON OXIDES • DIMETHICONE • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CI 77499 / IRON OXIDES • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • ZINC STEARATE • POLYBUTENE • CI 19140 / YELLOW 5 LAKE • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE • ALUMINA • SORBIC ACID • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70053588/1)
HOT COCOA - 975655 - INGREDIENTS: TALC • MICA • CI 77499 / IRON OXIDES • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE • CI 77492 / IRON OXIDES • CI 77491 / IRON OXIDES • DIMETHICONE • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CI 75470 / CARMINE • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • ZINC STEARATE • POLYBUTENE • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE • MALTODEXTRIN • SORBIC ACID • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70053589/1 )
ESPRESSO INTENSE - 975656 - INGREDIENTS: TALC • CI 77499 / IRON OXIDES • MICA • CI 77492 / IRON OXIDES • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE • CI 75470 / CARMINE • DIMETHICONE • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CI 77491 / IRON OXIDES • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • ZINC STEARATE • POLYBUTENE • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE • MALTODEXTRIN • SORBIC ACID • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70053590/1)
PASSION TANGO - 975602 - INGREDIENTS: TALC • MICA • CI 75470 / CARMINE • CI 77499 / IRON OXIDES • ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE • CI 77491 / IRON OXIDES • DIMETHICONE • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • ZINC STEARATE • POLYBUTENE • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE • MALTODEXTRIN • SORBIC ACID • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70053587/1)
BERRY BISOU - 975603 - INGREDIENTS: SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE • CI 77499 / IRON OXIDES • TALC • MICA • CI 77491 / IRON OXIDES • TRIETHYLHEXANOIN • OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE • CALCIUM SODIUM BOROSILICATE • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • TIN OXIDE • SILICA • CAPRYLYL GLYCOL • HEXYLENE GLYCOL • PHENOXYETHANOL • DEHYDROACETIC ACID • (F.I.L. N70054233/1)