• DE FILOSOFIE

  La vie est belle. Live it your way.

  “La vie est belle” is de nieuwe geur van Lancôme.
  “La vie est belle” staat voor de eenvoud van waarheid en oprechtheid, net als de typische Franse schoonheid; dat beroemde, stralende “je ne sais quoi”. Dat zoveel verder gaat dan alleen maar schoonheid.
  Indien het leven mooi is, dan is dat omdat we ervoor kiezen. En ook omdat we dat zo willen.
  Het kan ons niet worden opgelegd. Het is niet zomaar een observatie, het is een aanpak. We zijn allemaal op zoek naar ons eigen geluk en bouwen eraan op onze eigen manier. Zo wordt het leven mooier. Mijn leven is prachtig omdat ik dat zo wil.
  “La vie est belle” is een mantra van een nieuw tijdperk.
  “La vie est belle” maakt het leven mooier.

 • DE GEUR

  Een parfum met een ziel en licht

  Voor het eerst hebben drie Franse parfummeesters hun krachten gebundeld om een uitzonderlijke geur te creëren: Olivier Polge, Dominique Ropion en Anne Flipo.
  Hun olfactorische stelling: de allereerste zoete iris voor vrouwen creëren.
  Ze durven te breken met de traditionele voorschriften om een nieuwe soort olfactorische taal uit te vinden die bijna niet te definiëren is en die zich ergens tussen schaduw en licht bevindt.
  Ze hebben gekozen voor de sterkte van de eenvoud. Een geur die uit slechts 63 bestanddelen is samengesteld, waarbij elk bestanddeel ten volle tot uiting komt. Minder, maar beter. De onderneming was zo complex dat het maar liefst 5521 versies en drie jaar duurde voordat ziel en licht oprezen.
  Een volkomen eenvoudig evenwicht, een mengeling van de zeldzame edelheid van iris, de vrouwelijkheid van absoluut van sinaasappelbloesem en Arabische jasmijn, de inspirerende diepte van de patchoeli-essence en de kinderlijke genoegens van een zoete noot.
  “La vie est belle” is een waar concentraat van luxe en bevat bijna 50% natuurlijke bestanddelen*. Een verhouding waaraan de parfumwereld zich dezer dagen nog nauwelijks waagt.

  *Volgens waarde 8,9% volgens volume.

  Om dit bloemenhart luister bij te zetten en nog meer te doen uitkomen, werden er bloesems van Arabische jasmijn en Tunesische sinaasappel toegevoegd, in de vorm van sublieme absoluten.

  De glimlach van de geur, het verrukkelijke zoete facet – een explosie van een onverwachte straling. Zoals een suikerspin die doordrenkt is met noten van vanille, tonkaboon, praline, zwarte bes en peer waardoor het de verfijnde noten van de mengeling omhult in kinderlijke onschuld.

  Iris werd als ruggengraat van de geur opnieuw uitgevonden en neemt een pas ontdekte plaats in. Meestal is iris de middelste noot, maar in deze geur komt ze van de eerste tot de laatste noot tot uiting zoals nooit tevoren. Een precieze mengeling van de rijkdom van essence van Florentijnse iris pallida, één van de zeldzaamste en duurste bestanddelen uit de parfumwereld, omhuld in de sensualiteit van iris aldehyde.

  De uitzonderlijke essence van Indonesische patchoeli werd verdeeld om enkel het fijnste uit de patchoeli over te houden. De parfumeurs noemen het het zuiverste deel, ofwel een “hart van patchoeli”, waarbij de sterkte, kracht en diepte extra in de verf worden gezet.

  Om dit bloemenhart luister bij te zetten en nog meer te doen uitkomen, werden er bloesems van Arabische jasmijn en Tunesische sinaasappel toegevoegd, in de vorm van sublieme absoluten.

 • Julia Roberts

  De ambassadrice

  Schoonheid met een ziel kun je niet definiëren. En toch is Julia Roberts misschien wel de meest natuurlijke ambassadrice: de ultieme belichaming.
  Als er referentiewoordenboeken zouden worden geschreven, dan zou haar naam zonder meer moeten staan naast trefwoorden zoals "vrouwelijkheid" en "glimlach" met als eenvoudige aantekening: zie Julia Roberts. Hetzelfde zou gelden voor het woord "voltooiing".
  Eén voor één heeft ze alle vrouwen belichaamd in de verschillende rollen die ze heeft gespeeld. De rode draad door deze unieke carrière? Oprechtheid. Engagement. De vrijheid om te kiezen, waarbij ze geen uitgestippeld pad wou volgen. Ze heeft een unieke aanpak ontwikkeld voor elke rol.
  “ La vie est belle”: wie beter dan deze stralende persoonlijkheid kan deze belofte - de belofte van vrijheid om zichzelf te zijn en om het levenspad te kiezen wat je zelf wil – omzetten in concrete werkelijkheid in een verklaring van geluk?

 • De film

  Een verklaring voor een nieuw tijdperk

  Tarsem Singh, geprezen voor zijn meesterlijk gebruik van licht en kleur, unaniem erkend voor de grafische puurheid van zijn beelden, maakt de film “La vie est belle”. Een onvervalste verklaring naar de wereld toe.
  Een avond als geen ander. Het volk is toegestroomd. Een vanity fair in al haar glorie. En decadentie. Plotseling gaat het volk uit elkaar als ze haar zien. Ze straalt een uniek licht uit. Ze passeert voorbij een spiegel en stopt. Haar ogen verraden de verrassing van een vrouw die de waarheid ontdekt... er plakken draden vast die aan de polsen van ieder van hen zijn vastgebonden en hen leiden in hun bewegingen. En niemand is er zich van bewust dat ze gemanipuleerd worden. En dan ontdekt ze dezelfde draden rond haar eigen polsen. Met één enkele elegante beweging en met een glimlach bevrijdt ze zichzelf en vindt ze op die manier het geluk. Loslaten. Haar eigen pad kiezen...

 • DE KRISTALLEN GLIMLACH

  Geluk in een flesje

  Wat als je geluk kon vangen in een flesje?
  In 1949 vroeg de oprichter van Lancôme Armand Petitjean aan zijn artistiek directeur George Delhomme om een flacon te creëren die de aura van gelukkige vrouwen symboliseert. Georges Delhomme ving de essentie van geluk: de bevalligheid van een glimlach die op een of andere manier in glas is gesneden. Dit design zou lang in de archieven van Lancôme bewaard worden...
  Met als titel “Le sourire de cristal” (“De kristallen glimlach”) neemt het na 63 jaren uiteindelijk de volledige betekenis aan met “La vie est belle.”
  Geherinterpreteerd in een resoluut eigentijdse esthetica. Na meer dan een jaar bereikte men toch het onmogelijke en kon men de cirkel vierkant maken: de afgeronde indruk van een glimlach creëren in het hart van een kristallen vierkant. De finishing touch van verfijning: een paarlemoerachtig grijs organzalint is rond de hals vastgebonden en vormt de vleugels van vrijheid.

 • MOBIEL

  Verklaar La vie est belle

  La vie est belle is niet zomaar een geur, een fles of zelfs een droom. Het is in de eerste plaats een overtuiging. Een kijk op de wereld.
  De applicatie La vie est belle nodigt je uit om een kunstwerk te creëren door een foto van jezelf of van je vrienden te nemen en La vie est belle te verklaren met exclusieve, prachtige lettertypes. Download de applicatie en deel je kunstwerk!

  QR code

  Gebruik de QR-codelezer van je telefoon om deze code te scannen

La vie est belle

Druk je persoonlijke uitnodiging af

Lancôme biedt je een staal van La vie est belle aan.
Druk je persoonlijke uitnodiging af om je gratis staal bij een Lancôme verkooppunt af te halen door hieronder je gegevens in te vullen:

 • GESLACHT*
 • * Verplichte velden

La Vie est Belle